*Nettavisen* Nyheter.

Livsfarlig «super-kvinne»

Foto: TV 2

Den hemmelige agenten Monk og kollegene hans jakter på personen som har drept spionkollegene deres i Paris. Etterforskningen blir farlig på mange vis - morderen er trolig en blendende vakker kvinne.

Monk, Holiday og Davis blir beordret til å reise til Paris etter at noen av deres aller dyktigste kolleger er myrdet. Mens Holiday får i oppgave å passe på den gjenlevende byrålederen, får Monk i oppgave å finne den vakre supermodellen Lacey. Mye tyder på at det er hun som står bak mordene.

Mannen bak

Leacy er som sunket i jorden, og etter blant annet å ha DNA-testet noen av klærne hun har brukt under et modelloppdrag, finner Monk og kollegene hans ut at modellen ikke er skapt som andre mennesker. Hun er genetisk konstruert, og det skal vise seg at hun er programmert til å myrde på kommando fra den livsfarlige skaperen Salvador Pagnol.

Etter en intens jakt etter Lacey, er det faktisk hun som finner Monk først. Den hemmelige agenten er som kjent glad i damer, og han synes tydeligvis at Lacey er en svært vakker kvinne. Det er ikke fritt for at den kvinneglade agenten føler seg tiltrukket av henne, og han lar seg villig overtale til å bli med til Pagnol. Dette besøket utvikler seg imidlertid til noe ganske annet enn det han hadde håpet.

På TV 2 tirsdag 24. august 2004 kl. 23.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.