RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Livstruende skadd etter akeulykke på Hafjell

Sist oppdatert:
Russetreff endte i farlig ulykke.

Øyer (NTB): To 18 år gamle russejenter fra Halden ble alvorlig skadd i en akeulykke på Hafjell i Gudbrandsdalen søndag kveld. Tilstanden til den ene er livstruende, opplyser Ullevål sykehus.

Ifølge Halden Arbeiderblad skal ungdommene ha vært samlet i alpinanlegget på Hafjell i forbindelse med et russetreff. Alle er fra Halden.

– Fire personer akte etter stengetid og traff en kafévegg i bunnen av anlegget, opplyser operasjonssentralen i Gudbrandsdal politidistrikt.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 22.27 søndag kveld.

To av russejentene er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo. Den ene har livstruende skader, den andre har alvorlige skader, opplyser sykehuset mandag morgen.

De to siste, en kvinne og en mann, ble innlagt på sykehuset i Lillehammer med mindre alvorlige skader. Mannen ble utskrevet mandag.

De fire ungdommene hadde fjernet en beskyttelsesmatte fra en teknisk installasjon i bakken og brukte matten til å ake på.

– De har sklidd på en polstringsmatte, sier daglig leder i Hafjell, Odd Stensrud, til NRK.

Stensrud opplyser at det ikke er lov å ferdes i alpinanlegget utenom åpningstidene.

– Det medfører risiko å være i anlegget når det ikke er åpent. Vi vil oppfordre folk til å følge retningslinjene anlegget opererer med, sier Stensrud. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere