RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ljajic tilbake på Serbias landslag

Sist oppdatert:
Beograd (NTB-Ritzau): Serbias vikarlandslagssjef Ljubinko Drulovic har hentet inn Roma-spilleren Adem Ljajic til landskampen mot Irland 5. mars.

Det er første gang på to år at Ljajic får være med på Serbias A-landslag i fotball. Tidligere landslagssjef Sinisa Mihajlovic utestengte spilleren fordi Ljajic, som er bosnisk muslim, nektet å synge den serbiske nasjonalsangen.

Drulovic har en annen tilnærming til det hele.

– Jeg kommer ikke til å be spillerne om å synge nasjonalsangen. Jeg krever at de gir sitt beste ute på banen, sier vikartreneren.

Ljajic har scoret fem mål på 19 seriekamper for Roma denne sesongen. Han er en av de fremste serbiske spillerne, og vil styrke laget foran EM-kvalifiseringen mot blant annet Danmark og Portugal.

Mihajlovic ga seg som landslagssjef i november. Han ble i stedet trener i Serie A-klubben Sampdoria. Det åpner for at 22 år gamle Ljajic igjen får spille på landslaget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere