RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lønnshopp for Pia Haraldsen

Sist oppdatert:
For ett år fikk stefaren Karl-Otto Haraldsen æren for at Pia Haraldsen kunne ta seg råd til dyre designerantrekk. Nå kan hun koste på seg eksklusive antrekk for egen regning.

(SIDE2): På ligningstallene for 2004 var Pia Renate Haraldsen (25) oppført med en nettoinntekt på knappe 185.000 kroner.

Mer om skattelistene:
Dette tjente glamourmodellene
Hennie med millioninntekt
Idol-vinner tjente 2 kroner
Se hva TV-kjendisene tjener

Som modell, programleder, redaktør og kongevenn fikk hun mye oppmerksomhet, og mange stilte spørsmål ved at hun stadig dukket opp i svært eksklusive antrekk som de færreste med hennes årslønn kunne drømme om. Blant annet stilte hun i prinsesse Ingrid Alexandras dåp i et antrekk som var verdt i underkant av 20.000 kroner.

På ligningen for 2005 gjør hun imidlertid inntekten hennes et solid hopp. Nettoinntekten hennes var på hele 550.900. En inntekt som de fleste 25-åringer bør være godt fornøyd med.

Moren hennes, Jasmin Haraldsen, var gift med Karl-Otto Haraldsen i 16 år, men i fjor gikk de hver til sitt.

Pia Haraldsen skapte da store oppslag da hun sto frem i Se og Hør og fortalte at hennes mor gikk gjennom en vanskelig økonomisk tid etter skilsmissen, og at hun derfor flyttet hjem for å hjelpe henne økonomisk.

- Min tidligere stefar betaler ikke engang barnebidrag slik at mamma må gå på sosialen for å få penger til mat. Det er rett og slett uverdig, sa Pia til Se og Hør i februar.

Jasmin Haraldsen står oppført med en nettoinntekt på 1.338 kroner i 2005, og en formue på 183.972 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere