RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lønnshopp for Tandberg-sjefen

Sist oppdatert:
Konsernsjef Andrew Miller i Tandberg blir nå lønnsleder blant norske næringslivstopper med en årslønn på 14 millioner kroner. Det skjer som følge av overgang fra opsjoner til bonusprogram
Tandberg avslutter nå sitt opsjonsprogram for sine toppsjefer, og innfører i stedet høyere fast lønn og et nytt bonusprogram.

Tandberg-sjef Andrew Miller har hittil fått opsjoner verdt 13 millioner kroner, og disse beholder han ifølge Dagens Næringsliv ved overgangen til det nye lønnsystemet.

- Ordninger med store poster til toppledelsen går mot slutten. Vi kommer til å basere oss på fastlønn pluss en spennende bonusavtale, sier styreformann Jan Chr. Opsahl i Tandberg til Dagens Næringsliv.

Opsahl mener at Tandberg må tilby den tidligere Cisco-toppen gode betingelser for å få ham til å bli. Opsahl mener en daglig leder av amerikansk kaliber ikke vil akseptere mindre enn én million dollar årlig.

Det nye bonusprogrammet vil bety en dobling av Millers lønn fra fjorårets 1,1 millioner dollar i lønn og bonus til det samme pluss ytterligere 1 million dollar i bonus. Det gir ifølge DN en lønn på 14 millioner kroner i året, dersom Miller presterer som han skal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere