RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lønnsomt fra RXT

Sist oppdatert:
Børsbeileren i gråmarkedet kan for første gang legge frem et overskudd.
Det unoterte seismikkselskapet Reservoir Exploration Technology hadde i tredje kvartal 16,4 millioner dollar i driftsinntekter mot 5,8 millioner dollar i tilsvarende periode året før. Driftsresultatet endte på 1,2 millioner dollar mot 0,6 millioner dollar i tredje kvartal året før.

Resultatet endte i løpet av de siste tre månedene på 1,9 millioner dollar som er en klar forbedring sammenlignet med tredje kvartal i fjor, da seismikkselskapet la frem et underskudd på 5,7 millioner dollar.

- Tallene viser at vi er i rute. Til tross for et teknisk problem for crewet i Mexicogulfen, som ikke var relatert til vår virksomhet, var tallene for kvartalet på linje med vår tidligere guiding. Vi ser fortsatt vekst i markedet for multikomponent seismikk og venter sekvensiell vekst for både inntekter og EBITDA i fjerde kvartal 2006, skriver adm. direktør Michael Scott i RXT i en kommentar.

EBITDA endte på 4,5 millioner dollar mot 1,7 millioner dollar i tredje kvartal i fjor.

RXT har planer om å søke notering på Oslo Børs i løpet av 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere