RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Loberto leder Vålerenga

Sist oppdatert:
Martin Andresen og Kaz Sokolowski er borte under dagens kamp mot Follo.

Når Vålerenga tar i mot 2. divisjonsklubben Follo til treningskamp i Bingen på Valle kl. 16.00 tirsdag ettermiddag er det uten manager Martin Andresen og toppspillerutvikler Kaz Sokolowski på sidelinjen. Andresen og Sokolowski er borte på UEFA Prolisenskurs i Danmark.

Dermed ledes kampen av toppspillerutvikler Andrea Loberto. Loberto var også ansvarlig på sidelinjen i fjorårets bortekamp mot Molde (1-0-seier, anm.), da Andresen sonet karantene for et rødt kort han pådro seg som spiller for Vålerenga 2 i 2. divisjon.

Andresen skadet

I år har Andresen gjort seg tilgjengelig som spiller for dagens motstander Follo. Andresen har kun spilt en kamp for Follo så langt i sesongen, og den endte med Follo-seier.

Om Andresen hadde vært i Oslo hadde han uansett vært uaktuell for spill for Follo mot eget lag i dag, da han for rundt tre uker siden røyk leggmuskelen under en treningsøkt i squash. Andresen hadde meldt seg på i NM i dobbel i hallidretten, og la det siste grunnlaget for turneringen da uhellet var ute. Han ble operert for snaue to uker siden og går for tiden på krykker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere