RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Löfven kaller Norwegian «usselt»

Sveriges statsminister Stefan Löfven sier at han følger med på konflikten i Norwegian. Foto: Maja Suslin / NTB scanpix
Sveriges statsminister Stefan Löfven sier at han følger med på konflikten i Norwegian. Foto: Maja Suslin / NTB scanpix Foto: Maja Suslin (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sveriges statsminister Stefan Löfven sa torsdag at han synes det er «usselt» av Norwegian å sette inn streikebrytere.

I den svenske riksdagen torsdag fikk statsministeren spørsmål om konflikten i Norwegian fra Vänsterpartiet-leder Jonas Sjöstedt, skriver Expressen og Aftenposten.

– I denne konflikten ser vi utstrakt bruk av streikebrytere. Det er fullstendig usselt. Hva synes statsministeren? spurte Sjöstedt.

– Statsministeren synes det er fullstendig usselt å sette inn streikebrytere. Det trenger du ikke lure ett sekund på, svarte Löfven.

I konflikten mellom pilotene i Norwegian og selskapet har arbeidstakerne beskyldt flyselskapet for å drive streikebryteri ved å leie inn fly og mannskap for å trafikkere deler av rutenettet.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos har avvist påstandene og vist til at samtlige fly i selskapet der flygerne er ansatt, står parkert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere