*Nettavisen* Nyheter.

Lohan-familien blir reality-serie

Nå skal hele verden få et innblikk i hvordan det er å være en Lohan.

04.03.08 20:05

(SIDE2): Det er nemlig ikke bare Lindsay Lohan som har stjernestatus i familien.

Vil bli som Lindsay
Tirsdag offentliggjorde TV-kanalen E! at Lindsays mamma Dina skal få sitt eget reality-show på kanalen. Programmet har fått tittelen «Living Lohan» og har premiere til sommeren.

Ifølge People vil serien følge mamma Lohan og vise hvordan hun sjonglerer å være mamma, manager for datteren, og samtidig forsøker å gjøre Lindsays 14 år gamle lillesøster Ali til en like stor stjerne.

Ali ønsker å være artist og skuespiller, som Lindsay, og planlegger å spille inn sanger på Las Vegas’ Palms Casino i løpet av serien.

I serien vil seerne også møte Lindsays lillebror, 11 år gamle Cody, og storebror Michaen (20) som er på college.

Spennende familie
- Familien Lohan er en av de mest spennende familiene i underholdningsbransjen for tiden, sier Lisa Berger fra E! i en pressemelding.

- Dette er en familie som vet hvordan de skal utnytte oppmerksomheten og komme seirende ut av situasjoner. Dina jobber utrolig hardt, og hun er en lidenskapelig mor som jeg tror seerne våre vil synes er både noe de kan relatere til, i tillegg til ekstremt underholdende.

Filmingen av serien er allerede i gang, og People får bekreftet at Dina og Ali vil begynne en ny runde med filming 17. mars i New York. Deretter skal familien tilbringe to uker i LA hvor Ali skal spille inn plate.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.