RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lohan gikk amok

Sist oppdatert:
Det var under verdenspremieren på Disneys nye film «Herbie:Fully Loaded» at Lindsay Lohan gikk amok.

(SIDE2) : Rett etter filmfremvisningen stormet tenåringsstjernen ut av lokalet mens hun ropte - jeg er så sint.

Lohan som er skuespiller i filmen, er også aktuell med låten «First». Lohan trodde at låten skulle bli spilt i begynnelsen av filmen, men ble virkelig forbannna da hun oppdaget at hun hadde tatt feil.

- Jeg ble sint da jeg ikke hørte sangen min under billøp-scenen, hvor jeg egentlig trodde den skulle spilles. Jeg ble litt sånn Whoaaa’ fordi ingen sitter igjen for å høre en sang som kun spilles på slutten mens rulleteksten går. Derfor løp jeg ut.

Lohan ble ekstra sint fordi hun satte sin egen helse på spill for å få laget låten ferdig.

- Jeg spilte den inn rett før jeg ble syk (av utmattelse) og ble innlagt på sykehus. Og når jeg spilte inn musikkvideoen ødela jeg ankelen. Jeg presset meg selv for å få den ferdig fordi at den skulle være med i filmen, når jeg egentlig skulle ha latt være.

Matt Dillon, som er Lindsays motspiller i filmen, fikk den unge stjernen til smile igjen da han sa at hun var virkelig vakker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere