RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lohan under kniven

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Lindsay Lohan har operert bort blindtarmen, sa hennes talsmann på torsdag.

(SIDE2:) Lindsay Lohans talsmann, Leslie Sloane Zelnik, ville ikke gi noen detaljer på hvorfor Lindsay Lohan ble innlagt tidligere i uken. I en e-post til AP sier han at den 20 år gamle stjernen skulle operere vekk blindtarmen.

Følte seg dårlig
TMZ derimot melder at Lohan ikke følte seg bra på onsdag og gikk til legen. Der skal hun ha tatt diverse tester og fått vite at hun hadde blindtarmbetennelse.

Doktoren skal da ha bedt henne å komme tilbake på torsdag for å få blindtarmen fjernet før det kunne utvikle seg til noe verre.

Lohan har stadig vært innom sykehuset de to siste årene. I 2006 var hun innom tre ganger. To ganger i januar for et kutt på leggen og et astmaanfall.

Torpedert sykemelding
I juli i fjor var hun også på sykehuset grunnet overoppheting og dehydrering. Da ble forklaringen fra talsmannen torpedert av en rasende sjef for filmstudioet Morgan Creek som i et offentlig brev skrev at Lohan slett ikke var syk, men at hun festet så mye at hun unnlot å møte forberedt på arbeidet. Han fikk senere støtte av Jane Fonda.

LES: Hollywoodsjef ut mot Lohan

Saken fikk stor oppmerksomhet ettersom det er høyst uvanlig at en studiosjef går ut på denne måten. Lohans mor sa nøyaktig hva hun mente om fremgangsmåten.

LES Lindsays mor raser

Og Lindsay Lohan selv fremholdt: - Jeg har bra oppdragelse

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere