RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalavis publiserte sak om Justin Bieber - da eksploderte Facebook

Artikkelen Vikebladet skrev om at Justin Bieber kan ha sett lysene fra Hareid på vei hjem fra konserten han avbrøt i Oslo er dagens mest delte sak i sosiale medier.
Artikkelen Vikebladet skrev om at Justin Bieber kan ha sett lysene fra Hareid på vei hjem fra konserten han avbrøt i Oslo er dagens mest delte sak i sosiale medier. Foto: Heiko Junge / Flightradar24 (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Justin Bieber kan ha sett lysene fra Hareid på vei hjem fra Norge.

Dagens store snakkis er Justin Biebers skandaleopptreden på Chateau Neuf i Oslo i går kveld, der han forlot både konserten og landet etter kun én låt fordi han hisset seg opp over at fans på første rad som ikke ville la ham tørke vann av scenen i fred.

Les hele bakgrunnen her: Justin Bieber gikk av scenen etter bare én låt: - Jeg gjør ikke showet

I etterkant av kaoset som utspant seg på Chateau Neuf, reiste Bieber raskt fra Norge i privatflyet sitt - en flukt Vikebladet så sitt snitt til registrere.

Det faktum at superstjernen fløy over Sunnmøre og kan ha sett lysene fra Hareid på vei hjem, skulle vise seg å bli en viral suksess - artikkelen «Justin Bieber flaug over Sunnmøre» er i dag Norges desidert mest delte sak i sosiale medier.

Ansvarlig redaktør i Vikebladet, Anne Gry Eilertsen.

Ifølge tjenesten Flightradar24, som overvåker flytrafikk over hele verden, la piloten til Bieber kursen over Sunnmørsalpene og Ålesund før ferden gikk videre ut i Norskehavet.

- Har slått alle rekorder

- Den har gått helt voldsomt og slått alle rekorder hos oss, sier Anne Gry Eilertsen, ansvarlig redaktør i Vikebladet, til Nettavisen.

Hun forteller at det var en kompis av en av de ansatte i avisen som tipset om at Justin Bieber fløy over området på vei hjem.

- Vi velger å tror at folk ser humoren i det og at den er tenkt som en ironi over massemedia sin voldsomme dekning av Justin Biebers korte konsert i Norge, sier Eilertsen. 

Les også: - Skamfull opptreden

Og denne: TV2: - Justin Bieber har brutt avtalen

Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet.

Justin Bieber på scenen under minikonserten for snaut 1000 publikummere i Chateu Neuf sent torsdag kveld.

Justin Bieber-publikumet står og roper på at artisten skal komme tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere