Gå til sidens hovedinnhold

Lokalavisen vokser

Flere og flere leser Lokalavisen Groruddalen. Avisen du nå holder i hånden leses av 45.000 personer hver uke.

groruddalen: Det er utrolig gledelig og en tillitserklæring fra folk i Groruddalen, sier ansvarlig redaktør i Lokalavisen Groruddalen, Tore Bollingmo. Målingen er utført av TNS Gallup og følger samme målemetode og utvalg for alle norske aviser. Nye tall legges frem hvert halvår og er et gjennomsnittstall for de siste tolv månedene på hvor mange som leser hver utgave av avisen.
Vi var jo den største lokalavisen i Groruddalen også ved forrige måling, men er selvsagt veldig glade for at trenden har forsterket seg i vår favør. Skepsisen til at en gratisavis er dårligere enn en abonnementsavis er et tilbakelagt stadium i Norge, sier Bollingmo. Konkurrenten Akers Avis Groruddalen har 37.000 lesere, som sist.
Vi gleder oss over 2.000 nye lesere, men tar ikke av. Det er hardt arbeid blant våre journalister som ligger bak disse tallene. Vi er tilstede i lokalt foreningsliv, lokal sport og for å dekke det lokale nyhetsbildet. Jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende område å gi ut en lokalavis enn nettopp Groruddalen, sier en fornøyd Bollingmo i Lokalavisen Groruddalen.
Lokalavisene Oslo, som er et nettverk av lokalaviser som kommer ut i alle postkasser i hovedstaden hver torsdag, hadde 199.000 lesere tilsammen på målingen som ble lagt frem denne uken. De andre avisene er Nordstrands Blad, Østkantavisa, Nordre Aker Budstikke, Lokalavisen Frogner/St. Hanshaugen og Ullern Avis Akersposten.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021