*Nettavisen* Nyheter.

Lokalderby på Jordal

I dag tar Vålerenga i mot rivalene Lørenskog i Jordal Amfi.

08.12.11 11:55

I dag er det duket for et forrykende lokalderby på Jordal Amfi når Lørenskog kommer på besøk.

Kampene mellom Vålerenga og Lørenskog har på kort tid blitt et av Norsk Hockeys store lokaloppgjør med mye prestisje og følelser. Foran torsdagens oppgjør blir dette ytterlig forsterket da det kun skiller kun ett poeng mellom lagene på tabellen, begge lag Må vinne.

Lagene har spilt mot hverandre to ganger denne sesongen og Vålerenga har vunnet begge kampene. Den første kampen på Jordal Amfi var en ren utklassing hvor Vålerenga lekte seg til en 8-2-seier. Den andre kampen på Lørenskog kan vel beskrives som et “Vålerenga-ran”, Lørenskog kontrollerte kampen og ledet 2-0 før siste periode, men gutta fra Oslo viste klasse og skåret 3 mål på tampen av kampen. En viktig 3-2 seier.

Norsk Landslagsspiller klar for Enga - debuterer forhåpentlig mot Lørenskog på torsdag

Vålerenga Ishockey har herved gleden av å melde at klubben har signert en 1 ½ års kontrakt med den 22 år gamle Norsk landslagsbacken Stefan Espeland. Stefan spilte 10 landskamper for Norge forrige sesong og kommer fra spill i den Svenske Allsvenskan.

Vålerengas trener Espen Knutsen beskriver Stefan som en bra spillende back som vil kunne bidra mye, bla. i overtallspillet. Espen sier videre at stefan har hatt en bra utvikling de siste årene og at han vil være en kjærkommen forsterkning, ikke minst med tanke på de skadene vi har på backsiden om dagen.....

Stefan er er trolig spilleklar til kampen mot Lørenskog.

Vålerenga - Lørenskog
Torsdag 6. desember kl. 18.30, Jordal Amfi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.