Gå til sidens hovedinnhold

Lokfører slått bevisstløs med pengeveske

Bergen (NTB): Politiet i Bergen pågrep søndag kveld en ung mann som skal ha truet flere personer og slått en lokomotivfører bevisstløs.

Etter en større politijakt søndag kveld fant en hundepatrulje ved 22-tiden en mann som to timer tidligere skal ha opptrådt aggressivt mot flere personer i området ved Dale, melder Bergens Tidende.

Mannen skal ha truet flere tilfeldige personer med en knust flaske og ha sparket en 17 år gammel gutt i hodet. Han forsøkte å reise fra stedet med en buss, men ble nektet adgang. Han kom seg etter hvert på et tog mot Voss, men ble kastet av på Bolstad.

- Det viste seg at han hadde kastet en pengeveske på togføreren. Togføreren mistet bevisstheten og ble etter hvert kjørt til Voss sykehus. Han har våknet til liv nå, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt til avisen.

En større politiaksjon ble utløst og det var til slutt en politihund som fant mannen i en garasje ved Bolstad.

Operasjonsleder Wallestad opplyser til NTB at den pågrepne er en ung mann på under 20 år. Han ble søndag kveld fremstilt for lege og politiet har bedt om utvidet blodprøve av mannen. (©NTB) (©NTB)