*Nettavisen* Nyheter.

Lokker med gratis silikon

Foto: Shutterstock

Nytt nettsted søker sponsorer til fettsuging og silikonpupper, og lodder ut jentene som premie.

21.01.09 22:39

(SIDE2): Konseptet lanseres til uken, og bak nettsiden står to skandinaver.

Skal donere penger til fettsuging og silikon
«Operasjon perfekt» henvender seg først og fremst til menn. Nettstedet bruker bilder av lettkledte kvinner for å få potensielle donorer til å åpne lommeboken og betale for ulik plastisk kirurgi, det skriver Aftonbladet.se.

Ideen er at kvinner kan sende inn en form for annonse der de oppgir hvilke inngrep de ønsker å få gjort. Om de er heldige får de sponset operasjonene av frivillige, og får da dra til Los Angeles for å opereres uten kostnad. De lokkes også med modellfotografering, make up og uteliv.

Satsingen bygger på frivillige donasjoner, og uten bidrag blir det ingen inngrep.

- Slik er det. Kvinnene vil vise seg fram mens mennene vil titte, sier svenske Martin Wahlström til avisen. Wahlstrøm er en av gründerne bak konseptet.

Svenske førstemann ut
Wahlström hevder at jentene allerede står i kø for å få være med, og det uten at konseptet har brukt en krone på markedsføring. Nettstedet regner med annonsekroner som eneste inntektskilde.

Først ut er en tyve år gammel svensk jente, som hittil har fått inn litt over én prosent av totalsummen til de inngrep hun ønsker å foreta. I hennes tilfelle er det silikonpupper som står på ønskelisten.

Også de som donerer penger kan vinne reiser til L.A. Nettsiden utlodder to netter på hotell samt middag med kvinnen som har vunnet en operasjon.

Siste nytt fra Side2: Gå til forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.