RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokker spillere med sexy damer

Sist oppdatert:
Det måtte vel komme - pokerstedet som lokker spillerne sine med stevnemøter med sexy damer.

Pokerboomen lokker til seg mange kreative investorer. Siste tilskudd til den overfylte haugen med pokersiter er bombshellpoker.com.

«Bombshell Poker er et innovativt pokernettsted som tilbyr tilgang til sexy damer gjennom nettpoker på det høyeste nivå av teknisk og faglig ekspertise»

Spekulativt? Definitivt. Lønnsomt? Sannsynligvis.

24 vakre modeller er tilknyttet nettstedet. Dessverre for de kvinnelige pokerspillerne er det foreløpig ingen mannlige modeller.

Stedet åpnet for noen få måneder siden, men setter inn støtet nå i forbindelse med World Series of Poker, som pågår i Las Vegas nå.

En av premiene man kan vinne, er billetter til festen på Playboy Mansion 11. juli. Vinneren blir eskortert til festen i limousin med noen av modellene i Bombshell Poker Team.

Hver søndag har nettstedet spesialturneringer hvor spillerne kan vinne stevnemøter med modellene. Alt man trenger å gjøre, er å slå en av modellene ut av disse turneringene.

Modellene skal være trent opp av anerkjente pokerspillere, og nettstedet garanterer at sikkerheten og kvaliteten på softwaren er minst like god som hos konkurrentene.

TV 2 Nettavisen har imidlertid ikke testet nettstedet, og kan ikke uttale seg om hvorvidt dette stemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere