RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lola inspirert av mamma

80-TALLS: Lola Leon kler seg som moren gjorde for 25 år siden.
80-TALLS: Lola Leon kler seg som moren gjorde for 25 år siden. (Splash)
Madonnas 12 år gamle datter følger i morens fotspor - med tyllskjørt og hullete tights.

(SIDE2): Madonnas datter Lourdes «Lola» Leon (12) har blitt bitt av 80-tallsbasillen som herjer motebildet, og hvem er ikke et bedre moteikon enn hennes egen mor?

Lourdes har hentet inspirasjon fra morens 80-talls klesskap, og kanskje Madonnas stil i filmen «Desperately Seeking Susan» fra 1985.

Les: Madonna og Sharon i Cannes

Madonnas eldste barn dukket nylig opp med hullete svart-og-hvitstripet tights, skjerf med dødninghoder, et kort svart skjørt bygget opp med tyll, Chuck Taylor sko og en denimhatt.

Hun var på vei inn i New Yorks Kabbalah-senter, sammen med moren (50), og lillebrødrene Rocco (8) og David Banda (3).

Selv så Madonna relativt kjedelig ut, med vide svarte treningsbukser, en trange PVC-jakke, hvite joggesko og en tweed hatt.

Toyboy
Den eneste som ikke var til stede var Madonnas toyboy, 22 år gamle brasilianske Jesus Luz.

Det har i helgen gått heftige rykter om at paret hadde giftet seg, etter at de stilte i matchende hvite antrekk på Kabbalah-senteret. Men en talsmann har benektet dette på det sterkeste.

Les: Hva har du på hodet, Madonna?

Jesus' far er tydeligvis fornøyd med sønnens damevalg, til tross for den store aldersforskjellen: Til det brasilianske magasinet Quem sa han at paret allerede bor sammen.

Sjalu på datteren?
Ifølge det britiske magasinet OK! skal Madonna være sjalu på datteren, fordi hun holder på å vokse seg til å bli en vakker ung kvinne.

En kilde fortalte bladet: «Det virker som om hun er misunnelig på Lourdes' ungdom og utseende. Hun vet at datteren kommer til å bli vakker og få masse oppmerksomhet fra menn.» Siden Madonna liker yngre menn kan de dermed til slutt ende opp med å falle for samme mann.

Les: Nå vil hun adoptere

I fjor nektet Madonna skjønnhetsteamet sitt å nappe datterens bustete og viltvoksende øyenbryn, men i år måtte hun anse slaget som tapt da Lourdes likevel fikk brynene formet.

- På en Unicef-galla i februar lot ikke Madonna Lourdes få bruke en frisør, siden hun sikkert ikke ville at datteren skulle se bedre ut enn henne selv, sa kilden til OK!.

Kanskje er det derfor Lourdes nå kopierer morens stil fra 24 år tilbake - er en stille protest for å minne Madonna om at det er flere tiår siden hun selv var like ung og vakker?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere