RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 

Lone (18) vil gi deg motivasjon

Sist oppdatert:
- Jenter kan få til mye.

(Finnmark Dagblad) - Jenter kan få til mye, det handler bare om hva du legger i det og at du er målbevisst, sier Lone Norås fra Lakselv.

Til helgen skal hun delta i VM i Bikini fitness som foregår i Ukrainas hovedstad, Kiev.

Under oppkjøringen til VM, som har foregått siden mai, har hun sammen med venninnen Christina Gjertsen laget en video for å motivere jenter til å starte med trening og føre en bedre livsstil.

– Det har blitt et veldig ideal i samfunnet i dag at jenter skal bygge seg sterkere, og at det er akseptert at jentene har muskler. Heller bygge seg sterk enn å slanke seg svak. Det er det jeg representerer, fastslår hun.

– Jeg ville vise at jenter i en alder av 18 år kan få til mye, det handler bare om hva du legger i det. Så lenge du er målbevisst og disiplinert kan du få det til, sier Lone.

Selv om det er mer akseptert at jenter bygger muskler, får hun en sjelden gang også negative slengbemerkninger.

– Det er ikke mange kommentarene, men en sjelden gang får du høre noe som ikke er så positivt. Man skal ikke la det gå inn på en. Jeg bryr meg ikke om kommentarene, sier hun.

Les flere saker fra Finnmark Dagblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere