*Nettavisen* Nyheter.

Lørenskog-saken: Politiet undersøker jakke tilknyttet «hettemannen»

 

31. OKTOBER 2018: En mystisk mann med hettejakke var i nærheten av åstedet da Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Foto: Stillbilde fra overvåkningskamera/Politiet

En mystisk mann med hettejakke var i nærheten av åstedet da Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Politiet undersøker nå om jakken var av typen Missing Link.

Mannen ble fanget opp av overvåkingskameraer i Lørenskog, bare en drøy time etter Anne-Elisabeth Hagens siste kjente livstegn, den 31. oktober 2018, skriver NRK.

Politiet har hentet inn 6.000 timer med overvåkingsvideoer, men har ikke enda klart å identifisere den såkalte «hettemannen», som har status som vitne.

Les også: Tom Hagen i avhør: Familiemedlem håpet Anne-Elisabeth var blitt lurt av religiøs sekt

Det jobbes med å finne ut hvem mannen er, blant annet ved å analysere høyden hans og å finne merkene på klærne han går i.

Klikk på bildet for å forstørre. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt i Lørenskog 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen er siktet for å ha drept eller medvirkning til drap på henne.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt i Lørenskog 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen er siktet for å ha drept eller medvirkning til drap på henne. Foto: Vidar Ruud / NTB Foto: (NTB scanpix)

NRK skriver at de har vært i kontakt med selskapet Missing Link, som bekrefter at politiet nylig tok kontakt med dem for å undersøkte en jakke av typen «Youcon».

Å finne utsalgssted og kjøp av forskjellige varer har vært en strategi politiet tidligere har brukt i jakten på gjerningspersoner.

Les også: Tom Hagen i avhør: - Anne-Elisabeth var totalt uinteressert i penger og rikdom

Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen etter at hun forsvant fra parets hjem i Lørenskog i oktober 2018. Han nekter straffskyld. Politiet utelukker ikke at flere personer har vært delaktige i saken.

(©NTB)

Les også: Slik blir Anne-Elisabeth Hagen beskrevet av Tom Hagen i avhør

Les også: Anne-Elisabeth Hagen-saken: Derfor mener politiet trusselbrevet ikke er ekte

Klikk på bildet for å forstørre. Anne-Elisabeth Hagen og Tom Hagen

Anne-Elisabeth Hagen og Tom Hagen Foto: Privat

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.