RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lorentzens farsskapsak starter

Sist oppdatert:
Erling Lorentzen har i 17 år betalt for en ung kvinne som likevel ikke skal være hans datter. Likevel har de to god kontakt.

(SIDE2:) Om to dager starter rettsmøtet som etter hvert skal bestemme om Heloise Lorentzen (19) er datteren til Erling Lorentzen, melder VG.

Betalte for oppveksten
Lorentzen vedgikk i september i fjor offentlig at han hadde betalt for jentas skolegang og opptrådd som hennes far fordi han trodde hun var hans datter fra et utenomekteskapelig forhold.

En DNA-test utført i 2004 viser imidlertid at Lorentzen ikke er den unge kvinnens far.

. Jeg beklager den belastning dette har påført min kone og min familie. Jeg har også medfølelse med den unge piken som i alle år har blitt villedet til å tro at jeg er hennes far, uttalte han da til Se og Hør.

Unntatt offentlighet
Han gjorde det også klart at han ikke ville støte fra seg Heloise som ser på ham som sin far. VG skriver mandag at forholdet dem imellom fremdeles er godt til tross for at saken skal opp i familieretten. Blant annet skal han ha vært veldig deltakende da Heloise Lorentzen nylig var innlagt på sykehus for nyrebetennelse.

Lorentzen kommenterer ikke saken selv i VG, men hans norske assistent skriver at rettsmøtet er en ordinær administrativ prosedyre, unntatt offentligheten og at Erling Lorentzen ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere