*Nettavisen* Nyheter.

Løslatt etter bankran

Foto: Edle Eidbo-Hansen (Telemarksavisa)

To personer ble pågrepet etter bankran. Disse er nå løslatt.

10.10.11 20:51

De to personene som tidligere mandag ble pågrepet etter ranet i Sparebank 1 Telemark i Porsgrunn er nå sjekket ut av saken, opplyser politiet.

Politiet fikk klokken 13.46 inn melding om at to unge menn hadde ranet SpareBank 1 Telemark i Jernbanegata i Porsgrunn. De to ble sett løpende fra stedet, de løp i retning Aallsgate og det gamle St. Josephs hospital. Politiet rykket ut med alt disponibelt mannskap også hundepatrulje er på vei til stedet, skriver Telemarksavisa .

Ranerne fikk med seg penger fra banken, men det er foreløpig ukjent hvor stort dette beløpet er. Ingen ble fysisk skadet under ranet, melder Sparebank1 Telemark via sin twitterkonto.

Bevæpnet politi
- Det var to menn som ranet banken, en av dem var bevæpnet med en revolver. Politiet har derfor bevæpnet seg i jakten på raneren opplyser Porsgrunn politidistrikt, til Nettavisen.

I følge politiet var en av ransmennene bevæpnet med en revolver. Han var 175-180 cm høy og hadde normal tynn kroppsbygning. Han var iført mørke bukser, sort hettegenser, hadde noe sort foran ansiktet og svarte sko.

Den andre ransmannen var cirka 175-180 cm høy og noe fyldigere. Han var iført mørke bukser og hvit hettegenser med skrift nederst på ryggen, hvor det står MISFITS.

Politiet ber om tips fra dem som kan ha sett ranerne da de løp fra stedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.