Gå til sidens hovedinnhold

LOST-stjernenes forbannelse

Flere av LOST-skuespillerne har fått et ublidt møte med politiet.

(SIDE2:) Tre av LOST-skuespillerne har blitt arrestert for bil-relaterte hendelser, og seks andre omtalt.

- LOST-forbannelsen, sier Josh Holloway humoristisk. Han mener det finnes åpenbare grunner for de overivrige politiene.

- Vi er lette mål, sier Holloway i aprilutgaven av Glamour

- Burde skamme seg
Holloway, som spiller Sawyer i serien, fikk fartsbot på Hawaii i september.

- For det første er vi på en øy. Det betyr at den er lett å patruljere. I tillegg er vi berømte. Jeg sa til dem at de burde skamme seg for å gi meg en fartsbot for å kjøre i 85 i en 60-sone. Kom igjen og fang noen skikkelige kriminelle i stedet, sier han.

Fyllekjøring
Adewale Akinnuoye-Agbaje, som spiller Mr. Eko, ble arrestert i september for ikke å adlyde politiet, og for å kjøre uten lappen. Han ble løslatt mot kausjon etter seks timer i fengsel.

I desember 2005 ble Michelle Rodriguez og Cynthia Watros arrestert bare minutter etter hverandre for fyllekjøring. Begge erklærte seg skyldige.

Må gå med lenke
Rodriguez må gå med en elektronisk lenke rundt foten. Lenken skal registrere alkohol-bruk og gi beskjed hvor hun til enhver tid befinner seg, melder EPA.

Les mer om det her: LOST-stjerne i lenker

Seks andre LOST-skuespillere har omtalt for bil-relaterte hendelser, men ikke arrestert. Foruten Holloways fartsbot, har Dominic Monaghan blitt stoppet to ganger for å kjøre for fort og for å kjøre uten lappen, Naveen Andrews her fått to fartsbøter og Ian Somerhalder én. Harold Perrineau Jr. fikk bot for å mangle bilforsikring.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett