RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Losts sexy kvinner

Sist oppdatert:
De er tøffe, sexy og strandet på en øde øy. Møt kvinnene fra Lost, inklusive en av de nye som du ikke har sett i Norge ...

(Side2.no:) LOST har blitt en av tidenes største suksesser for TVNorge og er nå fullt i gang med sesong to i USA. Mysteriene blir enda større og kvinnene flere. Under møter du de mest fremtredene fra sesong en, og den ene du foreløpig ikke har sett.

  • Se bildeekstra nederst i saken

Evangeline Lilly (Kate)
På skjermen er hun ettersøkt, men hva har hun egentlig gjort? I virkeligheten er den kanadiske skjønnheten 26 år gammel og ble tidlig modell for Ford Model Agency. Som en av de få blant skuespillerne kan hun virkelig å overleve i jungelen etter hun som 14-åring startet en menneskerettighetsorganisasjon på sin skole. Det førte til at hun blant annet har levd i en gresshytte i den filipinske jungelen, og jobber stadig med diverse barneprosjekter. Evangeline har blant annet jobbet på en oljerigg og som flyvertinne før hun ble skuespiller. Hennes gjennombrudd på TV-skjermen kom i Stephen Kings amerikanske versjon av «Riget»: Kingdom's Hospital. I filmen «The Long Weekend» stilte hun opp for sine venner i rollen som et lik. Filmen kom tidligere i år.


Emilie de Ravin (Emily)
Australske Emilie har studert ballett siden hun var ni år gammel og for ni år siden, som femtenåring, var hun med i en større oppsetning for Australian Ballet Company. Hennes første større rolle kom i TV-serien «Roswell» hvor hun spilte et romvesen som ble gravid på jorden... I 2002 spilte hun i nyinnspilingen av Stephen Kings «Carrie.» Neste år spiller hun en av de sentrale rollene i nyinnspilingen av Wes Cravens klassiske skrekkmesterverk «The Hills Have Eyes.»

Maggie Grace (Shannon)
Den 22 år gamle Maggie kommer fra Ohio i USA. I 2002 spilte hun hovedrollen i den ikke svært suksessfulle TV-serien «Septuplets» før hun i 2003 fikk en sentral rolle i TV-filmen «12 Mile Road» mot blant annet Tom Selleck. Året etter ble hun med i Lost, og neste år er hun aktuell i nyinnspillningen av John Carpenters skrekkmesterverk «The Fog». Begynner vi å se en trend?

Michelle Rodriguez (Ana-Lucia Cortez)
Vi skal ikke avsløre hvor hun kommer fra, eller hva hun kommer til å gjøre. Men fra og med sesong to er Michelle med. Den 27 år gamle skuespilleren har spilt i blant annet The Fast and the Furious, Girlfight, Blue Crush, S.W.A.T. og hadde en av stemmene i dataspillet Halo 2. Michelle har foreløpig ikke spilt i noen nyinnspiling av en klassisk skrekkfilm, men i to filmer basert på dataspill: Bloodrayne og Resident Evil. I tillegg til å vært stemme i to dataspill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere