*Nettavisen* Nyheter.

Lot fillene falle i katteslagsmål

Både liten og stor fikk hakeslepp da småkjeklingen mellom to søstre utviklet seg til et skikkelig katteslagsmål. I kampens hete kom de til å rive av hverandre bikinien.

14.07.04 11:40

Søstrene Candace og Melody tilbrakte en sommerdag i parken Chickasaw Recreation Area i Ardmore i Oklahoma, men ved 19-tiden lokal tid fikk politiet inn melding om at en krangel mellom de to var i ferd med å utarte seg.

Candace ble pågrepet etter opptrinnet, mens Melody slapp unna, skriver avisen The Daily Ardomoreite.

Ifølge vitner begynte de to søstrene å kalle hverandre stygge ting. Deretter ble kranglingen langt mer fysisk, og mens de to ennå oppholdt seg i bassenget i parken, utviklet uenigheten seg til et skikkelig slagsmål.

Ved en anledning holdt Melody sin søster under vann i flere sekunder. Men det som vakte størst oppsikt blant forskrekkede øyenvitner, var at begge kvinnene mistet bikinioverdelene sine i slagsmålet.

Ingen av dem enset imidlertid dette, og med brystene bare fortsatte de slagsmålet.

Til slutt bestemte Melody seg for å stikke av, mens Candace ble igjen i parken. Da politiet dukket opp, var det hun som måtte stå til ansvar.

Candace har forklart at hun ikke husker hva de to kranglet om, og sier at bikinioverdelene falt av ved et uhell.

Politiet pågrep henne for obskøn språkbruk og for å ha forstyrret ro og orden i parken, etter detaljerte vitneforklaringer fra sjokkerte tilskuere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.