Lotte fridde på TV

Lotte Pedersen fridde til kjæresten sin Sita, i forbindelse med NRKs nye serie «Si ja, bli min».

Lotte Pedersen fridde til kjæresten sin Sita, i forbindelse med NRKs nye serie «Si ja, bli min». Foto: (NRK)

Lotte Pedersen ville lage det ultimate romantiske frieriet til kjæresten. Se video!

13.01.09 09:07

(SIDE2:) Lotte Pedersen (26) fikk beskjed av kjæresten sin Sita Løkken (25) at hvis det skulle bli noe giftermål, så var det hun som måtte fri.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sita hadde nemlig alltid drømt om å bli fridd til på mest mulig romantisk manér, og Lotte tok henne på ordet. Med romantiske kjoler, levende lys, piknik i skogen og NRK på slep, ble Sita fridd til etter alle kunstens regler.

Feelgood
Mandag kveld begynte NRKs nye feelgood serie «Si ja, bli min», der vi følger mennesker som planlegger å fri til sine kjære. I første episode møter vi Jørgen Solberg som skal fri til sin Martha under en Steinar Albrigtsen-konsert og altså Lotte som frir i skogkanten.

- Hun vil ikke fri. Det er hun som vil bli fridd til, det har hun sagt mange gang. Så jeg har litt lyst at hun skal få den drømmen i oppfyllelse, forklarer Lotte i programmet.

Lurt trill rundt
Sita selv hadde ingen anelse om hva som skulle skje, og ble grundig lurt av Lotte og alle medhjelperne.

- Lotte hadde flere måneder i forveien spurt kjæresten til venninna mi om han kunne fiske ut av meg hvordan jeg ville bli fridd til. Han sa at han hadde tenkt å fri selv og spurte meg om jeg hadde noen tips. Jeg gikk fem på, ler Sita til Side2.

«Ny hobby»
Også vennene hennes var med på leken.

- Bestevenninnen min Frida hadde fått utlevert et hjemmekamera av NRK og drev og filmet oss mye hjemme. Hun overbeviste meg om at hun hadde fått en ny hobby og at hun skulle lage filmer som ville være gøy å se igjen om 20 år, og nok en gang godtok jeg forklaringen uten problemer, ler hun.

Ett av problemene var jo å få Sita pyntet og klar og på rett sted uten å vekke mistanke. Hennes andre bestevenninne Kristine fortalte Sita at de to skulle stille til en photoshoot i anledning begges bursdag. Dermed hadde de en perfekt unnskyldning til både kjole, makeup og pittoresk beliggenhet.

Se forberedelsene her

HTML EMBED
video_embed(11996,1);

- Jeg sa ingenting til Lotte om dette fotoshootet, jeg skulle liksom holde det hemmelig og overraske henne med det ferdige bildet. Faktisk trodde jeg så mye på denne historien at selv etter jeg var blitt fridd til fortsatte jeg å se etter fotografen der ute i skogen, forteller hun.

- Det var masse småløgner innvolvert ja, men de er forlengst tilgitt, sier Sita og forteller at bryllupet er i planlegningsfasen.

Gifter seg utenlands
- Vi var litt uenige. Lotte ville gifte seg 1.1.09, men jeg insisterte på sommerbryllup, forteller hun. Nå planlegger de romantisk men enkel vielse på en strand i et eksotisk land, og med påfølgende avslappet fest her hjemme.

- Alt i alt er jeg veldig overrasket over hvor romantisk hun hadde gjort det. Jeg hadde aldri trodd at lotte kom til å gjøre så mye ut av det. Faktisk hadde jeg ikke trodd at hun kom til fri da. Jeg trodde jeg måtte mase i enda seks måneder, ler hun.

«Si ja, bli min» følger hverdagsmennesker som ønsker å fri til kjærestene sine. Åtte mandager fremover skal vi møte to par i hver episode, der de som skal bli fridd til ikke aner noe om det som skal skje. Marit Åslein er fortellerstemmen og programmet får mye skryt blandt annet i dagens VG.

Hvordan det går kan du se på NRK i kveld mandag klokken 19.55.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: si ja bli min

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag