RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer

Foto: DAN BALILTY (AP)
Sist oppdatert:
Stilte med maske på pressekonferansen etter å ha vunnet tidenes lottopremie.

Det er ikke bare i Norge Lotto-millionærer skiller seg ut. Etter fire måneder med intens leting, har vinnerne av tidenes lottogevinst i Israel endelig blitt funnet, melder nyhetsbyrået AP.

Vinner 117 millioner
Paret, som vinner hele 20 millioner dollar, hadde helt glemt å sjekke lottokupongen, før den plutselig dukket opp i en haug med papirer og gamle kvitteringer.

Etter å ha dobbeltsjekket tallene på kupongen, viste det seg at paret hadde stukket av med hele potten på 20 millioner dollar - eller drøyt 117 millioner norske kroner før obligatorisk lottoskatt på 25 prosent.

Kom med masker
Da paret skulle opptre på en pressekonferanse, gjorde de det lille ekstra som skiller Lotto-millionærer fra andre millionærer. For selv om paret ikke hadde noe problem med å fortelle hvordan de opplevde å bli mangemillionærer, stilte de i masker med lottospillets logo slik at ingen skulle kjenne dem igjen.

- Jeg kan takke kona for at vi får denne gevinsten. Det var hun som presset meg til å sjekke kupongen. Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg aldri funnet det ut, sier den anonyme vinneren ifølge AP.

Etter han hadde sjekket tallene, tok han med seg kupongen til en butikk for å dobbeltsjekke dem - og for å se hvor stor premien ville bli.

Og at den ble stor, er det ingen tvil om.

Paret har ifølge nyhetsbyrået AP ikke bestemt seg for hva de skal bruke den gigantiske premien til, men utelukker ikke at noe vil gå til veldedige formål.

Annonse: Har du husket Viking Lotto i kveld?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere