RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lottorekken gikk inn etter 23 år

Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Brødre i Lindås kunne endelig innkassere storgevinsten i Lotto.

(iBergen.no) Helt siden Lotto startet i 1986 har de to brødrene i Lindås utenfor Bergen spilt den samme rekken i lotto.

Endelig!
Med tallene 22 - 23 - 25 - 29 - 30 - 33 - 34 på kupongen har de krysset fingrene hver lørdag, men alltid gått slukøret til sengs. Inntil denne helgen.

For omsider, etter 23 år, gikk alle syv tallene inn og brødrene kunne juble over 3,175 millioner kroner i gevinst.

- Vi har jo fleipet med at vi kom til å bli godt over 90 år før denne rekken skulle slå til, fortalte den glade vinneren til Lottos budbringer Magne Vikøren.

Fullt så gamle skulle de ikke bli. Brødrene er i 50-årene.

Glemte å levere
Men det var like før de trofaste lotto-spillerne gikk glipp av milliongevinsten de i 23 år ukentlig har satset penger på.

- Han hadde vært på Kiwi-butikken i Lindås og handlet, men glemte å levere kupongen. På vei hjem måtte han derfor snu og kjøre tilbake. Heldigvis, ellers kan du jo bare tenke deg hvilken begrederlig lørdagskveld det ville ha blitt, sier Vikøren til iBergen.no.

- Et tapsprosjekt
Hva oddsen er for at en fast rekke før eller senere skal gå inn er usikkert, men oddsen for å vinne sju rette er forsvinnende liten.

- Den er på 1:5 300 000, sier Vikøren.

Etter 23 år med et fast beløp til lottokommisjonæren, spørs det om det kostet mer enn det smakte for de ferske millionærene.

- De hadde regnet på det og kommet fram til at dette nok hadde vært et tapsprosjekt for dem. Men de fleste spiller ikke Lotto som en investering, men mest for spenningens skyld, forklarer Vikøren.

Brødrene hadde allerede planlagt tur til USA til høsten. Etter Lotto-suksessen har de nå oppgradert billettene sine til første klasse.

Les mer på iBergen.no: Hanstveits debut endte med brakseier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere