RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Louis Vuittons nye ansikt?

Sist oppdatert:
Angelina Jolie kan ha sikret seg en kontrakt på over 50 millioner kroner.

(SIDE2): Det spekuleres i om Angelina Jolie er Louis Vuittons nye ansikt. Dersom ryktene som startet hos E! er sanne, vil Jolie følge i fotsporene til stjerner som Madonna, Jennifer Lopez og Scarlett Johansson.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Stjernefotograf
Kontrakten som seksbarnsmoren skal ha undertegnet med den franske veskegiganten Louis Vuitton er verdt nesten 55 millioner norske kroner. Annie Leibowitz er stjernenes førstefotograf, og ryktene sier at hun skal ta bildene i den ny kampanjen i løpet av de neste 14 dagene.

Bildene skal være tilgjengelige i løpet av sommeren.

Følger supermodellene
For våren og sommeren 2011 er det de tre profilerte supermodellene Freja Beha Erichsen, Raquel Zimmermann og Kristen McMenamy som poserer for motehuset. Madonna var ansiktet til Louis Vuitton sommeren 2009, og Jennifer Lopez reklamerte for motehuset i 2003. Scarlett Johansson var med i høstkampanjen 2007/2008. Angelina Jolie vil trolig medvirke i reklamekampanjen for høsten og vinteren 2011/2012.

Gir til veldedighet
Louis Vuitton-kampanjen er ikke Jolies første kleskampanje, men den vil trolig bli det største. Louis Vuitton er anerkjent over hele verden, og kampanjene får stor plass i moteindustrien.

Angelina var med i en reklamekampanje for St. Johns fra 2005 til 2010.

Tidligere denne måneden lanserte Jolie også sin nye smykkekolleksjon «The Style of Jolie». Kolleksjonen er laget i samarbeid med smykkedesigneren Robert Procop. Overskuddet av salget vil gå til Education Partnership for Children of Conflict, som tar utgangspunkt i nationale konflikter.

Jolie er rangert på toppen av Forbes best betalte skuespillere de siste fem årene, og i fjor endte hun på syvende plass med inntekt på over 100 millioner kroner. Frøken Jolie ga trolig en tredjedel av dette til veldedighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere