Louis Vuittons nye it-vesker

Foto: Trine Rasmussen (Side2)

Louis Vuitton lanserer flere nye vesker i høst. Se bildene - og stem på din favoritt.

29.08.07 21:58

(SIDE2): Vesker er som diamanter - kvinners største drøm. Vi fyller stadig opp skapene våre med flere nye vesker, og får aldri nok av vesker i forskjellige farger, forskjellige størrelser og forskjellig form.

Enig med Side2?
Skal vi tro motejournalistene som tirsdag satt kursen mot København, for å delta på høstens pressevisning for Louis Vuitton i Danmark og Norge, kan vi aldri få nok av vesker.

Presseansvarlig for Louis Vuitton i Norge, Anette Stai, og resten av Mote-Norge siklet etter de nye flotte veskene. Og tar vi ikke feil, kan nettopp en av disse bli høsten og vinterens it-veske.

Side2 tipper hvilken - men du avgjør hva som er Louis Vuittons kuleste veske i høst.

Stem til høyre på siden

Mahina-vesken er den store nye vesken, som mange av Norges motejournalister og stylister allerede har lagt sin elsk på. Den kommer i størrelser helt opp til XL, og er blant de største skulderveskene for øyeblikket. Den er laget av et fantastisk skinn. Vi tipper av denne vesken kan bli høstens it-veske.

Side2s favoritt er den grå tøyvesken, men innslag av skinn. Den har en søt form, men er samtidig litt rocka i fargen. Den grå vesken passer perfekt til høstens fargetrender i sort, brunt og grått.

Sjefredaktør i Costume, Vanessa Rudjord liker den grå vesken i skinn. Denne typen finnes i flere forskjellige farger, som skinnende sølv og gull.

Den nye vesken med innslag av rødt er også et kult alternativ. Liker du det tradisjonelle LV-mønsteret til Louis Vuitton, men helst vil styre unna vesken som alle andre har, er dette vesken for deg. Vesken med skinnende lakkinnslag i rødt hører til vinterens cruisekolleksjon.

SE FLERE BILDER FRA VISNINGEN I KØBENHAVN LENGER NED

Les mer om mote her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag