*Nettavisen* Nyheter.

Lover bot og bedring

De siste dagers hendelser preger nyttårsforsettene til norske kjendiser. Alle vil gi mer penger til veldedighet.

05.01.05 09:46

Per Sundnes - popfagligansvarlig i Store Studio på NRK

- Jeg skal bli enda rausere og snillere. Også skal jeg leve mer i det grå og unngå et svart hvitt liv. Det betyr at jeg skal gjøre alt med måte, trene litt, drikke litt og røyke litt.

Birger Løkeng - stylist i Homsepatruljen TV3

- Jeg skal bli enda lekrere om mulig og litt mer bitch. Også skal jeg gi noen helt astronomiske summer til veldedighet i året som kommer.

Ingerid Fagervik- nyhetsanker TV Norge

- Jeg pleier ikke ha noen nyttårsforsetter, men siden jeg og mannen min skal ha barn i begynnelsen av mai har jeg bestemt meg for å bli en god mor. Vi er veldig spente og gleder oss veldig veldig mye, sier Ingrid entusiastisk til side2.no

Poppa Lars - Tungtvann

Han og broren utfordret hverandre i jula, men de klarte ikke komme på noe.

- Og det er ikke fordi vi lever så perfekte og ufeilbarlige liv, men hvis du ikke klarer det resten av året så klarer du det aldri 1 januar.

Steinar Sagen - programleder P3 morgen

- Jeg sluttet å røyke 1 juni så da røyk det nyttårsforsettet. Det ødela igrunn alt for nå er det rett og slett ikke noe å ta av, sier Steinar noe oppgitt.

Elisa Røtterud - førstegenerasjons realitystjerne

- Jeg sa akkurat til en venninne at i løpet av 2005 vil jeg bli mor men problemet er at jeg kanskje først burde saffe meg en mann, ler Elisa. Nei, jeg skal få meg fast jobb for dette freelance-livet går ikke lenger.

Gunilla Holm - kunstner

- 2005 skal bli et veldig bra år på mange måter har jeg bestemt meg for. Jeg skal flytte inn hos kjæresten min Frode Nakkin på Grunerløkka og det gleder jeg meg til. Også skal jeg tilbake å jobbe med radio og tv i tillegg til kunsten, sier Gunilla til side2.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.