Gå til sidens hovedinnhold

Lover snarlig utbedring

Bydel Østensjø vil i løpet av få dager starte utbedringen av letaket, vinduet og lekkasjen, forteller Barnehage- og kultursjef, Tommy Grotterød.

SKULLERUD: Det bygningsmessige har vi vært opptatt av å få orden på i lengre tid. Dette er fulgt opp overfor Omsorgsbygg Oslo KF (OBY). Det er OBY som er ansvarlig for vedlikehold av bygningen. Alle er helt enige i at råte og andre skader må og skal utbedres, sier Grotterød som også kan fortelle at bydelen nå har vært i kontakt med OBY for å få fortgang i arbeidene, sier Grotterød.


Bydelen og OBY er enige om at bydelen skal utbedre letak, vindu og tak i garderobe, og at OBY skal betale for arbeidene. De aktuelle utbedringene vil bli igangsatt i løpet av få dager, lover Grotterød. Bydelen har også funnet en midlertidig løsning på styrermangelen.

Cathrine Kjemark har vært beordret inn som styrer midlertidig, men her har det de siste to ukene vært en misforståelse mellom henne og oss i administrasjonen. De uklarhetene som har vært, er det nå ordnet opp i, sier forteller Grotterød.

Reklame

Opptil 50 prosent på Comfyballs