*Nettavisen* Nyheter.

Løy om Justins utroskap

News of the World kryper til korset og innrømmer at Justin Timberlake slett ikke har vært utro.

24.08.05 19:39

(SIDE2): Innrømmelsen som sto på trykk onsdag, satt langt inne. Det er over ett år siden den britiske supertabloiden klinte til og påsto at popsangeren hadde bedratt skuespiller-kjæresten Cameron Diaz.

Ifølge avisen skulle Timberlake ha hatt et sidesprang med modellen Lucy Clarkson. Hun fikk en pen slump penger for å fortelle historien - penger hun nå vil levere tilbake.

Hun kunne fortelle om to hete netter med Justin. Han ble så fortvilet at han like etter sto frem sammen med Cameron Diaz i US Weekly der paret bedyret sitt troskap til hverandre.

Timberlake gikk også til sak, og onsdag ble saken endelig avgjort i høyesterett i London. News of the World innrømmet at saken var en «komplett fabrikasjon» - altså løgn fra ende til annen.

- Nok en gang er en tabloid tatt i å lyve. Heldigvis fungerte den juridiske prosessen, men hvor mange slike saker trenger vi før de begynner å trykke sannheten? Eier de ikke skam, sier en talsmann for Timberlake ifølge MTV.

Utover dementiet som altså ble publisert onsdag må avisen betale et ukjent beløp til sangeren, som sier han vil gi erstatningen til et veldedig formål.

PS! Tidligere i år vant Cameron Diaz en sak mot erkerivalen til News of the World - nemlig The Sun, som mente å vite at Diaz hadde kysset en gift mann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.