RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lærer slo barna 120 ganger på 30 min

(Youtube)
Sist oppdatert:
- Hun er et monster, sier faren til et av barna.

Et nytt videoopptak viser hvor strenge og voldelige lærerne kan være i den kinesiske skolen.

Dette videoopptaket fra en førskole i den nordlige Shanxi-provinsen, viser at læreren slår barna hardt i ansiktet etter at de svarer feil på spørsmål.

Se videoen nederst i saken.

I løpet av 30 minutter delte hun ut 120 slag til barna rundt bordet.

Videoen fant veien til mediene etter at faren til et av barna, som bare omtales som Mr. Han, oppdaget at datteren var hoven og rød i ansiktet etter skolen, ifølge Daily Mail.

Han gikk sporenstreks til datterens skole og forlangte å få se overvåkningsvideoen fra klasserommet, som avslørte mishandlingen av datteren og tre andre barn.

- I løpet av en snau halvtime slo hun datteren min 43 ganger og sparket henne to ganger. Det samme skjedde med de andre barna, sier han.

- Hun burde ikke vært lærer. Hun er et monster! sier Mr. Han, som forteller at dette ikke var første gangen at datteren hadde kommet hjem med blåmerker og sår i ansiktet, men han hadde alltid trodd at dette var skrammer som hadde kommet under lek med andre barn.

- Læreren ba datteren min og å legge til fler tall enn 10. Datteren min sa at hun ikke klarte å løse mattestykket, og da slo hun henne.

Den voldelige læreren skal nå ha fått sparken fra jobben sin, ifølge kinesiske nyhetsrapporter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere