*Nettavisen* Nyheter.

LSK-fan vil ha Vålerenga

- Klanen skaper mest trøkk, mener kanarifuglen.

27.04.09 13:45

I dag er det ventet at oppsettet til den første NM-runden blir offentliggjort. For lagene lenger nede i divisjonssystemet er Vålerenga drømmemotstanderen. Så også for LSK-supportere i Mysen. Laget fra indre Østfold vant sin andre kvalikkamp til NM med 2–1 over Vollen forrige uke og drømmer om å møte Vålerenga i den første ordinære NM-runden.

– Fredrikstad FK er utelukket, da vi ikke kan få samme lag to år på rad. Derfor drømmer jeg om Vålerenga, selv om jeg holder mest med Lillestrøm. VIF vil skape mest trøkk, spesielt med Klanen. Dersom vi får Mysen Ultras i god gammel form kan det bli fryktelig morsomt, sier kantspiller Kristian Magnus Røine til smaalenene.no.

Dugnadsklubb

Også i Vestfold er Vålerenga populære. Sandar håper på VIF-motstand etter at Husøy & Foynland ble slått 4-1 på Gamle Stadion.

- Vi møtte Lillestrøm i fjor og SF året før. Nå vil vi svært gjerne ha Vålerenga, sier Sandar-trener Jørn Sætevik til sb.no.

- Vi er en dugnadsklubb med null i budsjett, som tar oss videre til 1. runde. Vi er vanvittig stolte av det laget har prestert. Nå gleder vi oss til 9. mai og håper på sinnsykt mange tilskuere på Kariåsen.

Matta vil ha VIF

I Oslo-klubben Nordstrand er halve troppen tidligere VIF-spillere. Da laget kvalifiserte seg til den første NM-runden scoret den gamle Enga-junioren Mathias Samulesen to mål fra en uvant spissplass.

- Jeg spiller vanligvis kant eller sentral midt, så spiss er noe jeg har spilt lite. Men jeg var effektiv i dag, sa Samuelsen til noblad.no etter kampen.

- Det har vært snakk om at vi nå kan møte VIF i cupen, og det hadde vært artig siden jeg har spilt i Vålerenga i mange år.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.