RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK Invest fikk inn 22 mill.

Foto: Morten Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Royal League-finalistens nye selskap for spillerkjøp er allerede fulltegnet.

LSK Invest AS eier så langt spillerrettighetene til Olivier Occean, Bjørn Helge Riise, Trond Olsen, Khaled Mouehli og Magnus Myklebust.

- Vi er fulltegnet, og har brukt pengene på fem spillere. Resten skal gå til konkrete eiendomsinvesteringer, som er en risikodempende faktor. Hensikten med selskapet er jo å tjene penger og samtidig kunne tilføre Lillestrøm kapital for at klubben skal bli enda bedre, sier styremedlem Per Mathisen i Lillestrøm SK Invest AS.

Av de 22 millionene som er skutt inn i investeringsselskapet, står Lillestrøm SK selv for 10 prosent, mens klubbeier Per Berg (Øie AS) sitter på 20 prosent. De resterende aksjene eies ifølge Per Mathisen med 10 prosent hver av: Faktum Invest AS og Fagfakta AS, Åkrene Mekanisk Verksted AS, A. Halvorsen & Sønn AS, O. E. Heggset Invest AS, Lillestrømbanken, Sharif Invest AS og Trond Havdahl.

- Alle de som er med har et hjerte for Lillestrøm, styremedlem Mathisen, og tipper 2-1-seier over FC København i torsdagens Royal League-finale.

Klubbeier Per Berg forteller at investorene har fire-fem års perspektiv for satsningen.

- Vi får se hvordan det utvikler seg og omfanget etter hvert. Vi skal iallfall reise penger for å skaffe LSK fotballspillere, sier han til TV 2 Nettavisen.

Lillestrøm SK AS økte omsetningen fra 36,4 til 50,7 millioner fra 2004 til 2005, og gikk 1,2 millioner i underskudd i fjor mot 17,9 minusmillioner i 2004.

- Vi håper å vinne Royal League, selv om vi skal ut mot FCK på deres hjemmebane. Og så skal vi slåss om seriegullet, selv om det er langt frem og mange som er med; Rosenborg, som har en veldig imponerende stall, Vålerenga, Lyn og Brann, som blir gode om de unngår skadene de slet med i fjor, sier klubbeier Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere