RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Skjærtorsdag formiddag ble det funnet en død mann i en bolig i Nordbyveien på Skjetten i Skedsmo kommune. Omstendighetene rundt dødsfallet fremstår foreløpig som uavklart, og politiet på Romerike har satt igang etterforskning. Politiet betrakter saken som mistenkelig, og det avventes kriminaltekniske undersøkelser på stedet.
Skjærtorsdag formiddag ble det funnet en død mann i en bolig i Nordbyveien på Skjetten i Skedsmo kommune. Omstendighetene rundt dødsfallet fremstår foreløpig som uavklart, og politiet på Romerike har satt igang etterforskning. Politiet betrakter saken som mistenkelig, og det avventes kriminaltekniske undersøkelser på stedet. Foto: Thomas Winje Øijord (NTB scanpix)

Løslates etter Skjetten-dødsfallet

Sist oppdatert:
To personer løslates, men politiet fortsetter etterforskningen etter dødsfallet på Skjetten.

(NTB): Politiet etterforsker fortsatt dødsfallet på Skjetten i Akershus torsdag som mistenkelig, men har ikke siktet noen i saken. De to som ble innbrakt til avhør, er løslatt.

Den eldre mannen som ble funnet død i huset i Skedsmo kommune på Romerike, er ennå ikke obdusert.

- Det er ennå for tidlig i etterforskningen til å kunne si mer om hva som har skjedd og om det har foregått noe kriminelt. Vi må først avklare om det har skjedd noe, og hvem som eventuelt kan knyttes til dette, sier jourhavende jurist Stian Sjølie Johannessen i Romerike politidistrikt til NTB.

De kriminaltekniske undersøkelsene fortsetter langfredag, og politiet etterforsker fortsatt saken som et mistenkelig dødsfall.

– De to personene som ble innbrakt i går har forklart seg og er sluppet ut, opplyser han. Sjølie bekrefter overfor NTB at den avdøde er en eldre mann, men ønsker ikke å gi flere detaljer utover dette.

Ifølge NRK leide mannen, som bodde alene i huset, ut et tilbygg til et voksent par, som skal være de to som ble innbrakt og avhørt av politiet.

Mannen ble funnet omkring klokka 11.30 torsdag formiddag, og det var AMK som meldte fra til politiet.

Huset der han ble funnet, ligger i nærheten av overnattingsstedet Kasjotten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere