RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løslatt etter grov vold

Sist oppdatert:
Mannen som er siktet for å ha sparket en kvinne i hodet ved Bergen Travpark torsdag, ble i går løslatt av retten. Retten mente det ikke var fare for gjentakelse.

- At denne mannen er løslatt gjør meg rasende. Jeg kommer akkurat fra besøk hos min søster, og jeg har aldri sett noe menneske så har vært så skambanket. Jeg kan bare ikke fatte at mannen blir løslatt. Det sender ut helt feil signal, sier kvinnens bror til Bergens Tidende.

Den 39 år gamle kvinnen risikerer varig hjerneskade etter å ha blitt sparket eller trampet i hodet av den 32 år gamle mannen. Hun er nå utenfor livsfare etter å ha gjennomgått flere operasjoner.

Mannen ble løslatt fra varetekt i går fordi retten ikke fant at det ikke var fare for gjentakelse og fordi mannen ikke var blitt dømt for vold siden 1998. Han har tidligere vært innblandet i både heleri, narkotika og vinningsforbrytelser. Mannens advokat, Øystein Lillevik, betegner rettsavgjørelsen som modig. 32-åringen selv uttrykte overraskelse over avgjørelsen.

Politiinspektør Svein Erik Krogvold påkjærte kjennelsen på stedet og saken kommer opp på ny i lagmannsretten. Inntil da går 32-åringen fri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere