*Nettavisen* Nyheter.

Ludens fortsetter sponsingen

Ludens Reklamebyrå vil nok en gang være det eneste reklamebyrået som viser navnet sitt på TV-skjermen. Nå skal de sponse ”God kveld, Dagfinn” med Dagfinn Lyngbø.

20.06.08 11:05

Som første, og hittil eneste, reklamebyrå i Norge sponset nystartede Ludens Reklamebyrå TV 2-programmet "Torsdagsklubben" for snart ett år siden. Det ga såpass gode resultater, hevder byrået, at de fortsatte med å sponse "Kjetil & Kjartan Show" i vår.

Nå er byrået i gang igjen. Fredag 5. september er det premiere på Dagfinn Lyngbøs "God kveld, Dagfinn", med Ludens Reklamebyrå som sponsor. Programmet vil gå 12 fredager fremover i beste sendetid, rett etter sporten.

Ludens ble startet opp av tidligere Bates-topp Tor Bertheussen for et drøyt år siden og han hevder at de på rekordtid har oppnådd et meget godt kjennskap i markedet.

- En viktig årsak til dette er utvilsomt vår bevisste holdning til sponsing av populære programmer på TV 2. Og så lenge vi er det eneste reklamebyrået her i landet som viser navnet på tv-skjermen, er dette en effektiv markedsføring for Ludens, sier Bertheussen til Propaganda.

Ludens hevder at en offensiv satsning på egenreklame er et tydelig signal til potensielle kunder om at Ludens selv følger de rådene kundene ofte får

- Det er jo ikke sjeldent reklamebyråer råder kundene til å satse når markedet er nærmest stillestående. De rådene følger vi selv, og kan dokumentere at det har gitt effekt. Vi holder god fart også i 2003 og har hittil i år fått 7 nye kunder - vi merker at stadig flere kunder søker etter storbyråkompetanse i et mindre miljø, sier Tor Bertheussen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag