RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luksus for de rikeste

Sist oppdatert:
Penn til to millioner, colaboks til 700.000 og en lite halsbånd til 1,3 millioner. Her holder det ikke å være lotto-millionær.

Å vinne i Lotto er en drøm for de fleste, selv de som har flere aksjeposter enn hårfester. Uansett inntekt kan du drømme deg bort i de tjue varene vi har valgt ut for deg som vinner i Lotto de nærmeste tjue årene. Hver uke. Lykke til.

1. Et halsbånd
Diamanter er en kvinnes beste venn har det blitt sagt, men sannsynligvis ville du vært skikkelig i kritthuset hvis du kjøpte Tiffany-kjedet til 1,3 millioner kroner. Enten det, eller så har du noe du virkelig må si unnskyld for.
Se kjedet her

2. Penn
Når du skal skrive kontrakter bør du ha en ordentlig penn. Caran d'ache har laget en ordentlig en. Med gull, diamanter og blekk. Kostnad? To millioner kroner. Pennen kan man kun se ved å besøke Harrod's i London. God tur!

3. Verdens dyreste mus
En mus kan koste alt fra ingenting til veldig mye, men ingen koster mer enn denne. Musen er laget i 18 karats gull og har 59 diamanter. Den har i tillegg en USB-tilkobling, slik at du vet at den er verdt de 150.000 kronene den koster.
Sjekk ut musen her

4. Godlukt
Å kjøpe Old Spice er, unnskyld uttrykket, litt gammelt. Kjøp heller en parfyme fra Arthur Bunham. Greit nok så trenger du et banklån for å få råd til å fylle på med hans parfyme. Prisen? 500 000 kroner flasken.
Se parfymen her

5. En liten sjokoladebit
Det er alltid godt med en liten sjokoladebit, selv om både Fedon og Grete sier vi skal holde oss unna dem. Kjøper du konfektesken Le Chocolate får du ikke en Crunchy Frog som i Monty Python-sketsjen, men du får litt smykker spredt rundt omkring i boksen. En boks som koster 10 millioner kroner. Litt mer enn en Stratos på kiosken, altså.
Her kan du sikle på sjokoladen

6. Kjøleskap med TV, MP3-spiller, Internett og dvd-spiller
Det er vanskelig å få et skikkelig godt kjøleskap hvor man kan få sett favorittshowet, høre på Ipoden, surfe på nettet og se en film. Det har heldigvis Whirlpool gjort noe med.
Ditt drømmekjøleskap kan du kikke på her

7. Olabukse
Hvis du kjøper dine neste jeans fra APO jeans så bør du ikke tenke så mye over hvordan lommeboka ser ut etterpå. Det dyreste paret koster 28.000 kroner - men samtidig kan du jo ha en relativt god kommentar hvis noen sier at du «bare» har på deg olabukser.
Sjekk ut APO Jeans her

8. Telefon
Vi nordmenn bytter telefon omtrent like ofte som vi bytter oljefilter på bilen. Eller sannsynligvis bytter vi telefon oftere. Vel, hvis man kjøpte telefoner fra Peter Aloisson ville man muligens slutte med det. Prisene er opp til 210.000 kroner for en av dem.
Sjekk ut telefonene her

9. En skikkelig datamaskin
Du har sikkert hatt problemet: Den datamaskinen du har går for tregt og virker ikke helt som den skal lenger. Løsningen er her fra Dell. En skikkelig datamaskin til litt under 100.000 kroner.
Du kan bestille den fra Dell (du starter riktignok på lusne 43.000 kroner, men trenger selvfølgelig litt ekstrautstyr)

10. Nytt mobilnummer?
Skal du ha et virkelig kult mobilnummer må du også betale for det. Nummeret 666 6666 ble solgt for nærmere 20 millioner kroner. Det er sikkert bare å ringe hvis du skal by over. Nummeret befinner seg i Qatar (+974).

11. Bedre enn Ipod
Glem Ipod. Det er folkespilleren. Skal du ha en ordentlig spiller kjøper du Trekstore sin MP3-spiller i rent gull. Med en gigabyte i minne kan du lagre en del cd-plater også. Kostnaden er ikke på mer enn 160 000kr.
Sjekk ut MP3-spilleren her

12. Sandwich
Når man løper fra møte til møte kan det være noen ganger man ikke helt får tid til å spise. Løper du forbi Selfridges i London kan du kjøpe et smørbrød til 1000 kroner.
Les om smørbrødet her

13. En ordentlig PC-skjerm
Hvor mange ganger har du ikke irritert deg over at PC-skjermen din er for liten? Nå har Sharp endelig kommet med svaret. En skjerm som er 65 tommer burde holde for selv den mest iherdige kabal-legger. Prisen skulle i hvert fall ikke skremme den som surfer ekstra mye: 150 000kr.
Les om skjermen her

14. Skikkelig fottøy
Skal du ut og gå deg en tur må du investere i skikkelig fottøy. Sko fra Manolo Blahnik er greia, og et par støvletter til 7500kr skulle gjøre susen. Husk at du er litt for mye mann hvis du mener det er for mye for et par sko.
Se skoene her.

Synes du forresten at det var litt for billig kan du sjekke ut skoene til Stuart Weitzman, han har et par til 7 millioner.

15. Gjennomsiktig kimono til 6000 kr
Skal du kjøpe denne kimonoen bør du ikke være spesielt nervøs for at andre skal få se kroppen din. Den er for det første relativt åpen, og for det andre ganske gjennomsiktig.
Se nærmere på den her

Synes du det var litt ille, kan du sjekke denne BHen som ikke er en BH til 1000kr.

16. Gå på tronen
Å gå på toalettet kan noen ganger være noe mindre luksuriøs følelse, men ikke hvis du kjøper denne tronen. Du får en egen tekoppholder, en musikkboks og alt i heltre eik. Bedre «dass» får du ikke for dine 100 000kr.
Kikk på tronen her

Skulle ikke det være tingen kan du sjekke ut denne doskåla som tørker bakenden din etter at den også vasker den. Er du mer av den nerdete type kan kanskje denne helautomatiske modellen være noe.

17. Bo langt, langt borte
I eventyrene så skjer det meste langt, langt borte - og denne eiendommen er muligens et virkelig eventyr. Huset som heter "Far Off" befinner seg på Bermuda. Tomten er tre og et halvt mål, og man har over 400 meter med privat strand. Selve huset har seks soverom, tre bad, kjøkken, stue og et eget gjestehus for tjenerne. Prisen skulle ikke skremme de som har vunnet Lotto 52 uker på rad: 56 millioner kroner.
Her kan du se eiendomsannonsen (hvis du er interessert i å kjøpe)

Skulle du synes det er noe billig med 56 millioner kroner for et sommerhus så kan et liten hytte i Utah i USA være løsningen. Hytta er på 5 000 kvadratmeter og har blant annet en inngangsvei på en kilometer, garasje for 10 biler, en heis fra garasjen opp i huset (garasjen har for øvrig fire soverom), en egen privat gondolbane opp i fjellen og 360 graders utsikt over fjellene ved Salt Lake City. Prisen? Nei, den burde ikke skremme noen: Nærmere 200 millioner kroner skal eieren ha. Løp til banken!
Her kan du bestille prospekt

18. Vann fra Voss
Det eneste norske produktet på denne listen er vannflasken Voss. Den dyreste flasken kan koste opp til 300 kroner i USA. Du får riktignok en hel halvliter med vann fra Norge. Enten det eller så kan du gå en gratis tur i skogen og finne en kilde. Flasken er fin, riktignok.
Les om Voss vann her

19. Colaboks til 700.000 kr
Noen ganger får man virkelig, virkelig lyst på en brus. Problemet ditt hadde nok vært antall kroner i lommeboka hvis dette var den eneste boksen igjen i kjøleskapet. Likevel - har du ordentlig lyst på en Pepsi kan vel ikke 700 000kr være for mye? Åja, boksen har noen juveler og livstids billetter til Super Bowl med på kjøpet.
Les mer om colaboksen her.

20. Dusjen for deg som liker vannfall
Prisen er ikke offentliggjort for denne dusjen som hermer etter en foss, men man kan sikkert forhåndsbestille.
Sjekk dusjen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere