RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luksus på kjøkkenet

Sist oppdatert:
Luksus på kjøkkenet er innen rekkevidde. Det er bare snakk om prioriteringer. Start drømmen her.

(SIDE2): Kjøkkenet har blitt boenhetens midtpunkt og utstillingsvindu. I tillegg bruker vi mer og mer tid på dette arbeidsrommet. På tide å prioritere dette rommet i huset eller leiligheten?

Kreative kjøkkenløsninger kan koste flesk. Særlig om du er like opptatt av linjer og design som praktiske detaljer. Italienerne ligger langt fremme i utviklingen av mulige løsninger.

Arclinea legger stor vekt på det praktiske og at kjøkkenet gir plass til arbeidsrom. Et ergonomisk rom og høyteknologi skal ikke komme i veien for hverandre. Bruken av arbeidsøyer hører til standarden.

www.arclinea.it

Logikk og sikkerhet henger sammen når Binova presenterer sine produkter. «Keep nothing in your house that you can't use or don't find beautiful», er et sitat hentet fra William Morris. Binova har det som en ledetråd på sine nettsider.

www.binova.com

Stilfullt på kjøkkenet er det også hos Boffi. Kanskje mest kjent for sine bad, men like gjennomført når det kommer til bearbeidelse av mat.

Åpne, trekk ut, lukk, heng, forberede, koke og vask alle disse tingene flere ganger om dagen, proklamerer designeren Luigi Massoni. Ingen tvil om at Boffi lever og ånder for kvalitet.

www.boffi.com

Rene og fine flater er ikke noe ukjent fenomen hos Varenna. I deres kolleksjon er det blitt plass til en serie ved navn «Norway». Ikke noe dårlig varemerke å vise frem for venner og bekjente.

www.poliformusa.com/varenna

Danskene bruker mye tid på kjøkkenet. To nettsider som både kan være til inspirasjon og nytte heter HAUS og Ashape. Her blir kjøkkenet opphøyd til en livsstil, hvor detaljene betyr mye.

Det individuelle kjøkken står i høysete og jobben gjøres etter husets mål og dine ønsker. Optimal innretning og bruksdesign skal lokke kundene til noe mer forpliktende enn å se på nettsidene.

www.h-a-u-s.dk

www.ashape.dk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere