RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luksusbiler er synd

Sist oppdatert:
Paven har publisert en liste over hva som sømmer seg og ikke i trafikken. Luksusbiler gjør ikke det.

(Side2) :I et dokument publisert av Vatikanet er en liste over egne trafikkregler som man bør holde seg unna om man ønsker å leve syndfritt, et av punktene omhandler luksusbiler.

Syndige kjendiser
Et av verdens mest kjente sportsbilmerker Ferrari har blant annet rike kjendiser som kunder, og det er ikke tvil om at dette for mange er blitt et svært kostbart smykke. Av kjente Ferrarieiere finner vi blant annet Britney Spears. Fotballspiller John Arne Riise gjorde seg også bemerket i Oslos gater med en rød Ferrari i 2005, men solgte bilen året etter.

Se Riise og Ferrarien her:Her er Riises superbil

«Man skal ikke bruke sin bil som middel til å overskygge andre mennesker eller til å skape misunnelse» heter det i Vatikanets erklæring ifølge Reuters.

-Ikke synd å kjøpe Ferrari

Den italienske bilfabrikken slår derimot tilbake mot Vatikanet, men innrømmet at flere av deres kunder nok kjøper bilen som et statussymbol.

- Med mindre det er blitt synd å ha det gøy, mener jeg det heller ikke er synd å kjøpe Ferrari, sier bilfabrikkens daglige leder, Amedeo Felisa, til Reuters.

Ellers er noen av «trafikkreglene» til Paven at man ikke skal drepe, være ansvarlig ovenfor andre bileiere , samt at høflighet, rettskaffenhet og forsiktighet vil hjelpe deg å takle uforutsette hendelser

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere