RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lunken til Snoop Dogg

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Verken konserten i Vestlandshallen eller kjendis-nachspielet selger bra. Arrangøren er likevel ikke bekymret.

(iBergen.no) : Hysteriet som var rundt konsertene med Iron Maiden og Roger Waters samme sted, har så langt fullstendig uteblitt. Allerede for to uker siden valgte arrangøren Artistpartner AS å redusere publikumskapasiteten fra 9000 til 5000 tilskuere. Likevel er det milevis unna stinn brakke. Torsdag var det kun solgt rundt 3000 billetter til konserten med den amerikanske rapperen.

– Billettsalget har gått tregt i forhold til det vi trodde på forhånd. Men vi går i balanse på under fire tusen tilskuere, så vi mister ikke nattesøvnen, sier Morten Paulsen i Artistpartner AS til Bergens Tidende. En del av årsaken er trolig at Snoop nylig holdt konsert i Oslo sammen med Sean Combs, tidligere kjent som Puff Daddy, nå kalt P. Diddy. Rapperen var også på Quartfestivalen i 2005.

Heller ikke nachspielet på Ricks er i nærheten av utsolgt. Til tross for at folk som Aylar Lie, Sandra Lyng Haugen, Raymond Kvisvik, Samsaya og Azar Karadas har meldt sin tilstedeværelse, er kun om lag halvparten av de 800 billettene solgt så langt. Ifølge Bergensavisen forsikrer arrangøren at kjendisene skal mingle med folket, men det er langt fra usikkert at Snoop Dogg dukker opp til sin egen fest.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere