RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Wales News Service / Splash News (Wales News Service / Splash News)

Lurte han hele Storbritannia?

Sist oppdatert:
Nytt talent er kanskje ikke som Susan Boyle likevel.

(SIDE2): Folk går mann av huse på jakt etter artister som ikke ser ut som modeller. Susan Boyle har rukket å bli kjendis verden over etter at hun trollbandt dommerne i talentkonkurransen «Britain's Got Talent».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Pizzabud sjarmerte alle
Selv seks år etter at Kurt Nilsen fikk den lite sjarmerende kommentaren « Du har en stemme som en engel, men du ser ut som en hobbit» av dommer Ian Dickson i World Idol, går alle fortsatt mann av huse hver gang en ny deltaker i et talentshow kombinerer en vakker stemme med et ytre som ikke skiller seg fra menigmann.

Sistemann ut er waliseren Jamie Pugh som akkurat som Boyle deltar i årets utgave av «Britain's Got Talent».

– Jeg kjører lastebil på dagen og leverer pizza på kvelden, forklarte han før han sang «Bring him home» fra musikalen «Les Misérables».

Stående applaus
Før dette var han også introdusert som en som hadde fullstendig sceneskrekk og som aldri hadde fremført noe for et publikum.

Han var kanskje ikke like sikker i sin fremføring som nevnte Boyle, men akkurat som henne ga han publikum og dommere en forestilling som fikk samtlige til å reise seg og applaudere.

Det samme gjaldt dommerne som selvsagt var over seg av lykke over at enda et stortalent var fanget på film. Simon Cowell sa at dette var en forestilling som kom til å forandre livet til Pugh.

Auditionen hans finnes i flere utgaver på YouTube, og de er sett av flere millioner til sammen.

Se den her: Jamie Pugh - Singer - Britains Got Talent 2009

Glemte å fortelle om West End
Nå melder imidlertid The Daily Telegraph at Jamie Pugh kan ha smurt tykt på både når han beskrev sin enorme sceneskrekk, manglende sangtrening og sceneerfaring.

Ifølge avisen har han nemlig opptrådt på et teater i tradisjonsrike West End i 2006. Den gangen sto han på scenen i en sal som kunne romme 1200 publikummere, og hvor man i dag har satt opp forestillingen Phantom of the Opera.

Han var da en del av en større gruppe, og på programmet sto «Rod Stewart Medley». Showet var satt opp får å gi nye lovende talenter en forsmak på rampelyset.

- Løy ikke
Avisen har i tillegg klart å finne et vitne som var til stede og som utrolig nok husker Pugh svært godt fra forestillingen.

- Jeg husker at hans opptreden gikk svært bra, og han så ikke ut til å være plaget av sceneskrekk den gangen.

Pugh har også kommentert historien som gjengis i flere britiske aviser. Han hevder at han ikke har løyet til noen, men at han bare har utelatt å fortelle at han har stått på scenen som del av en større gruppe.

- Jeg har aldri sunget solo, sier han og legger til at ikke synes medleyen i 2006 gikk så bra.

Om han med vilje har lurt dommere og TV-seere, eller om det er produksjonsselskapet som har strukket seg langt for å skape en ny «taper» som overraskende nok kan synge får man kanskje aldri svar på. Men han er uansett med videre i talentkonkurransen «Britain's Got Talent», og snart skal han konkurrere med Susan Boyle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere