*Nettavisen* Nyheter.

Lusekofta er trendy

Lusekofta, topplue og strikket hansker kan bli det kuleste for menn neste vinter.

(SIDE2): Moteuka i Milano er sparket i gang - med innslag som lusekofte, strikket topplue, store gode skjerf og vester på catwalken. Se de første motebildene for neste vinter her.

LES OGSÅ:Her avsløres motefremtiden

BILDESPESIAL LENGER NED

Strikket
Du trodde kanskje du var helt ut der du daffer rundt i lusekofte vinterstid? Men skal vi tro verdens beste designere kan nettopp lusekofta og andre strikkede gensere seile opp som favoritt for høsten og vinteren 2008/2009.

Dolce&Gabbana, Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Giorgio Armani og Missoni er blant designerne som ikke klarer seg uten strikket innslag. De kjører på med både skjerf, luer, gensere og hansker i strikk - og matcher det gjerne til store, vide bukser.

DISKUTER VINTERMOTEN NEDERST PÅ SIDEN

Lite rock 'n' roll
For første gang på lenge var det lite skinn å se på catwalken. Derimot var det nok av pels. Skal du være riktig trendy, som de vågale modellene hos Alexander McQueen kan du kjøre på med strikket genser, store pelsjakker og en pelslue på hode.

Og det beste av alt; Alle disse trendene har vi sett før, og finnes ikke utenkelig på en hel del loft rundt omkring i Bygde-Norge? Hvorfor ikke starte trenden allerede nå - en litt vid bukse, en strikket lusekofte, et brunt skinnbelte i livet, en topplue - og vips er du like kul som på catwalken.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag