RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luxo bedrer driften

Sist oppdatert:
Lysarmaturprodusenten Luxo ser nå en utflatning i den negative trenden i markedet, og legger frem marginalt bedre resultater i tredje kvartal enn samme periode i fjor
Omsetnignen fortsatte den litt svake utviklingen sammenlignet med samme periode i fjor, og endte på 136,2 millioner kroner, 0,8 prosent lavere enn i samme periode i fjor.

Det er imidlertid e viss forbedring i driftsresultatet, som steg fra 1,4 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 1,9 millioner.

Tallene er klart ebdre enn i andre kvartal i år, da det ble lagt frem et underskudd på 11,2 millioner somf ølge av restruktureringskostnader.

- Det er fortsatt ingen vesentlig forbedring i markedsforholdene for konsernets produkter. Fortsatt stagnasjon i en rekke europeiske markeder og stadige problemer for en av konsernets viktigste salgskanaler, kontormøbelindustrien, gjorde at markedet for konsernets kontorprodukter fortsatt var vanskelige også i tredje kvartal 2003, skriver selskapet i en kommentar.

Luxo-konsernets virksomhet består av utvikling, produksjon og salg av høykvalitet belysningsløsninger for markedssegmentene kontor, industri og helse. Konsernet består av 16 selskaper fordelt på 11 land i Europa og Nord- Amerika. Hovedkontoret er i Oslo, men 87% av salget foregår utenfor Norge.

Omstillingsarbeidet for å bedre konsernets lønnsomhet fortsetter og forventes å påføre noen engangskostnader også i fjerde kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere