RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LXUS-favoritter

Her er ukens shoppingtips til ham og henne.

(LXUS.no) For å holde økonomiens hjul i gang i disse finanskrisetider, er det viktig at vi ikke slutter å bruke penger. Ekte LXUS-dyr elsker dessuten å fylle opp klesskapet med lekre klenodier, og for at du skal velge rett gir vi deg hver uke tips om hva det er verdt å bruke penger på.

LES OGSÅ:
Shoppingvanene avslører deg
Dette er keiserens nye klær
Designerduo tenker koffert

Denne uken hyller vi vårflørten med blått til gutta og rosa til pikene. Her er ukens LXUS-favoritter - shoppingtipsene til ham og henne!

TIL HAM:

Jakken fra Johnny Love har både fantastisk snitt og suveren kvalitet. Og dersom du synes navnet Johny Love høres veldig eksotisk ut, kan vi avsløre at mannen bak merket egentlig heter John Erling Vinnem og holder til i Trondheim. Pris: 2800 kroner. (Forhandlerkontakt: 93 05 37 42)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

TIL HAM: Jakke fra Johnny Love.

TIL HENNE:

Buksedressen fra Elton & Jacobsen finnes i flere farger, men vi i LXUS-redaksjonen tror at denne i rosa vil få fart på vårflørten. Pris: 1500 kroner. (Forhandlerkontakt: 92 68 50 06)

TIL HENNE: Buksedress fra Elton & Jacobsen.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere