RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LXUS-favoritter

Sist oppdatert:
Det er på tide å finne frem kredittkortene igjen.

(LXUS.no) Mange penger å bruke men ingenting å kjøpe? Det kaller vi i LXUS-redaksjonen et luksusproblem. Og for å bli kvitt problemet i "luksusproblem" gir vi deg hver uke LXUS-favoritter - ukens shoppingtips til ham og henne.

LES OGSÅ:
Oslos nye luksus-shopping
Designerduo tenker koffert

Denne uken feirer vi selveste nasjonaldagen, og for deg som satser på godvær og noe litt mer lett og lekent enn bunad, har vi ønskelisten du leter etter.

TIL HAM:

Pilotbriller er en klassiker, og perfekte som solbeskyttelse når utepilsen skal inntas 17. mai. Disse med gullinnfatning fra Mokki Collection er både tøffe og komfortable, og vil garantert piffe opp dressen. Pris: 599 kroner. (Forhandlerkontakt: 22 27 75 00)

TIL HAM: Klassiske pilotbriller med gullinnfatning fra Mokki Collection.

TIL HENNE:

Forrige uke feiret Nina Skarra åpningen av sin haute couture-salong og -butikk på nye Eger Karl Johan . Og skikkelig fest blir det virkelig i denne drømmen av en kjole. Den blå silkekjolen med innebygget korsett og sort bånd vil gjøre enhver kvinne til 17. mai-festens vakreste. Pris: 7900 kroner. (Forhandlerkontakt: 41 02 66 17)

TIL HENNE: Blå silkekjole med innebygget korsett og sort sløyfebånd fra Nina Skarra.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere