RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LXUS-favoritter

Sist oppdatert:
Finn frem kredittkortene - her er ukens shoppingtips!

(LXUS.no) For å holde økonomien i gang og humøret oppe anbefaler vi i LXUS-redaksjonen litt shopping hver uke. Derfor gir vi deg ukentlig LXUS-favoritter - shoppingtipsene til ham og henne.

LES OGSÅ:
Guide til vårens skomote
Syv plagg alle menn må ha i skapet
Slik kjøper du dress

Klassikere går aldri av moten, så derfor satser vi denne uken på stilsikre vinnere i sort og hvitt. Enten du skal belønne deg selv eller kjæresten - her er kjøpene vi i redaksjonen sikler etter denne uken.

TIL HAM:

Sommeren er sesongen for seilersko - i hvert fall om du har tenkt å kjøpe denne båten. Puma Aqua Mostro er seilersko i skinn med et fiffig dreneringssystem som gjør at de tørker raskt om du skulle få en bølge over deg på dekk. Non-marking gummisåle sørger dessuten for godt grep, og kanskje er det nettopp derfor mannskapet i årets Volvo Ocean Race velger nettopp denne skoen? Skoene finnes i flere farger, men LXUS-favoritten er hvit med sorte detaljer. Pris: 799 kroner. (Forhandlerkontakt: 67 11 11 40)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TIL HAM: Seilersko i skinn med drenerende såle fra Puma.

TIL HENNE:

Nettbutikken Nelly.com har raskt blitt en favoritt blant norske shopoholikere. Nå har de igjen utvidet sortimentet og selger eksklusivt i Skandinavia designerplaggene fra kjendis-favoritten The Laden Showroom i Øst-London. Målet med butikken er å hjelpe unge designere å utvikle og realisere sine motedrømmer, og The Laden Showroom er raskt blitt Londons favoritt-samlingsplass for nye og spennende designere.

Ukens LXUS-favoritt til henne er hentet fra nettopp The Laden Showroom. Stripe Rosette Dress er designet av Colette Powell, og er et vakkert eksempel på at man ikke må opp i et femsifret beløp for å sikre seg en designerkjole. Pris: 1099 kroner. (Forhandler: Nelly.com)

TIL HENNE: Sort og hvit kjole fra Colette Powell.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere