RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LXUS-favoritter

Sist oppdatert:
Det er på tide å shoppe litt igjen.

(LXUS.no) Har du lurt på hva du skal bruke pengene dine på helt siden vi ga deg forrige ukes LXUS-favoritter? Nå er vi tilbake med ukens shoppingtips for ham og henne.

LES OGSÅ:
Dette er ikke en sko
Oslos nye designershopping
Slik er årets badebukse-mote

Nå som juni er her, har du sikkert store deler av sommergarderoben på plass allerede, men tilbehør kan man aldri få nok av. I hvert fall ikke når det finnes fristelser som disse i butikkene...

TIL HAM:

Det hjelper ikke å svi at titusener av kroner på en fet mac eller PC når du likevel skal bære den rundt i en kjip, sort dataveske i polyester. Denne PC-bagen fra Moo er i ekte, argentinsk kalveskinn, og vil få deg til å se kul ut selv om du bærer rundt på fatterns gamle laptop med separat aggregat fra 1996. Pris: 4200 kroner. (Forhandlerkontakt: 91 88 12 59)

TIL HENNE:

Det er en av livets selvmotsigelser, med Sinnataggen gjør oss glad. Og dersom du verken kan eller gidder å labbe rundt i Frognerparken hver dag, kan du nå ha den lille hissigproppen rundt halsen. Sølvsmykket med Sinnataggen kommer fra Melo Melo, hvor du også kan få spesialbestilt dine egne smykker i enten sølv eller gull. Pris: 2200 kroner. (Forhandlerkontakt: 92 82 64 47)

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere